Tycho Star, single malt

En hyldest til astronomen Tycho Brahe som levede på øen i slut 1500 tallet. En whisky med tanke til lakrids og tjære, chokolade og toffee,  41,8%
DUFT: dejlig frugt, tydelig røg, blød og afbalanceret med kokos og mandel.
SMAG: frisk med rene malttoner, røg og sødme 

The Nose, single malt

Dette er en helt unik single malt whisky. Master destiller har udvalgt en blanding af 21 egetræsfade.  44,9%
DUFT: kraftfuld og afbalanceret elegance, en klar aroma af eg og Cabernet Sauvignon.  Vanilje og karamel kombineret med kaffe og sød vin. 
SMAG: kraftig og sødme krydret med menthol, afbalanceret syrlig bitterhed. Elegant og rig. 

Stjerneborg, single malt

Stjerneborg er opkaldt efter Tycho Brahes observatorium fra 1580 som stadig ses på øen. Det er en økologisk single malt whisky blandet fra 18 fade, med en let røget og klar sød vintone. Den har en blød smag med klar malthed løftet af bløde ristede toner.  46,8%
DUFT: blød med noter af rød og sød vin. Malt og en svag tone af tørv. Mørk chokolade og kaffe med karamelliseret papaya og fudge. Runde vanilje og mandel.
SMAG: Smagen er blød trods den lidt højere alkoholstyrke. Den har en varmende finish med en svag peberagtighed. Syren balancerer godt med sødmen. 

Charlies Wagon, single malt

Charlies Wagon er en sand samlerwhisky, en limited edition med et hjerte fra alle de tidligere stjerner i Sevens Stars-serien samt Urania, Sankt Ibb og Sankt Claus. Charlie's Wagon er al den viden, erfaring og smagsrigdom skabt hos Spirit of Hven i løbet af de første ti magiske år.  47,1%
DUFT: en let note af fugtigt træ pakket ind i en sød aroma af rosiner. blid lakrids og mørk chokolade. grillet banan og svag røg.
SMAG: stærk og intens, uden at være på-trængende. Lidt skjult sødme som gør syren mere mærkbar. Den er frisk og spændende med en lang eftersmag.